Hvad koster det at få lavet en video? Med i dine overvejelser, når du gerne vil have lavet en video hos en professionel, er naturligvis spørgsmålet om prisen. Det er afgørende for dit budget, så derfor giver det god mening at have en idé om, hvad det kan komme til at koste af få lavet en video.

Det kan dog være vanskeligt at svare helt entydigt på. Priserne kan nemlig variere en del. Det er der flere forklaringer på. 

Hvorfor kan priserne variere så meget?

Du kan som tommelfingerregel i hvert fald regne med, at en håndværksmæssigt dygtig fotograf koster mere end et firma, der kan gøre det hurtigere. Du kan også ofte gå ud fra, at fotografen går mere i dybden med arbejdet. Nogle steder kan du købe forskellige pakkeløsninger, og andre steder betaler du pr. time. 

Generelt er der også prisforskellige i forhold til, hvilken slags video du skal have lavet. Det kan derfor være en god idé at undersøge markedet, inden du beslutter dig for, hvem der skal lave en video for dig.

Bed gerne om at se nogle eksempler på firmaets arbejde, så du har noget konkret at sammenligne. 

Gå efter det gode håndværk

Der findes videoproducenter, der har en startpris på omkring 1.500 kroner. Og så findes der andre, hvis startpriser ligger på omtrent 8.000 kroner. Det siger sig selv, at du nok ikke får den samme kvalitet for de to priser.

I hvert fald giver det bedst mening at gå efter en producent, der kan sit kram. Det gode håndværk afsløres altid i de flotte produkter. Den professionelt fremstillede video, hvor der er kælet for alle detaljer, er simpelthen den bedste, du kan få.

Det kan altid godt betale sig at gå efter den gode kvalitet. Den lækre video signalerer noget seriøsitet og nogle værdier. Vælg derfor gerne det gode håndværk, når det kommer til fremstillingen af en video.

Læs mere: