Book Videograf hvis i vil have noget mere blikfang end bare almindelige fotografier. Ligemeget om videoen er til privaten eller i firmaregi, så er video blevet det nye “sort”. Video bruges stort set alle steder idag. På de sociale medier (Facebook, instagram, YouTube), hjemmesider, ved Job ansættelser og sågar dating. Book videografen fordi du vil mere end bare foto. Vi har mere end 10 års erfaring med professionel video til både erhverv og private.

Går i med tanker om at booke en Videograf?

Videografer arbejder med mange ting idag. Vi laver film ved jeres bryllup, jeres firmaevent eller specielle begivenheder. Mange vil ofte vælge en fotograf til sådanne opgaver. Men idag er der så mange platforme hvor video gør sig langt bedre. Derfor anbefaler vi at man benytter sig at begge dele og får meget mere ud af det samlede resultatat.

Bryllupsvideografen

Som bryllupsvideograf laver vi altid en flot video fra jeres bryllupsdag. En video du faktisk gider og se igen og igen sammen med familien. eller vennerne. Hos os laver vi meget andet, som Videografer, end bryllupper. Vores videografer laver professionelle optagelser ved konferencer og foredrag, hyggelige firmafester virksomhedsportræt og andre begivenheder. vi sørger for at alle højdepunkter fra jeres arrangement bliver filmet professionelt.

Men hvorfor booke en videograf?

Hvis du er er arrangør og gerne vil have noget film materiale til rådighed du. kan bruge til promovering i jeres markedsføring, så er video blevet det nye “sort”. Laver du noget, der præsenterer sig bedst i levende billeder frem for fotografiet, så vil du uden tvivl have mere glæde af video end du aner. Du kunne jobbe, som liveband, DJ, tryllekunstner, performer, gymnast eller meget andet.

Vi sikrer med at gøre begivenheden unik og mindeværdig. En video er med til at skabe minder, hvem der var tilstede. Genopleve alle de unikke øjeblikke igen, eller se nogle af de emner du ikke. selv nåede på. dagen. Er du stadig ikke overbevist om den enorme værdi videografen kan skabe fra begivenheden, så læs flere grunde herunder.

En professionel videograf med erfaring

Ud over en omfattende viden om erhvervet bringer en professionel videograf normalt også en hel masse erfaring. De videografer, som du finder på vores hjemmeside, er for eksempel alle fagfolk med mange års erfaring på meget forskellige typer af arrangementer og fester.

En videograf vil ikke gå tilfældigt rundt på din fest. Han eller hun vil se efter de rigtige øjeblikke under begivenheden og derefter fange dem på den bedst mulige måde. I kombination med en stærk redigering af de optagede klip får du en smuk video, der viser, hvor fremragende festen var, og alt, hvad der fandt sted.

videografer Jylland

Den professionelle videograf bruger altid det professionelle udstyr

En anden fantastisk fordel ved at hyre en professionel videograf er den, at vi altid benytter professionelt udstyr. Det betyder ikke kun kameraet og lyd udstyret, men også om det rigtige grej til lys-lægning og efterbehandlingen af videoen. Hele processen med den efterfølgende videoredigering af jeres film er oftest endnu vigtigere for slutproduktet, end selve optagelserne.

Brug for en professionel fotograf?

Ikke for at forklejne optagelserne, de skal jo i kassen først, for overhovedet at blive redigeret. Men det er i redigeringsfasen det magiske opstår omkring videoen. Det er også derfor i bør booke en erfaren videograf, da vi oftest har langt mere erfaring med der fungerer og hvad der er spild af tid.

Vi ved som erfarne videografer hvad vi laver

Ligegyldigt om det er et event som et bryllup eller en anden selskabsfest, du som arrangør er ansvarlig for, så det essentielt at alle inden for organisationen ved hvad der skal ske og kender drejebogen for dagen. Når i vælger at hyre en professionel videograf, sikrer du dig både erfaring og kvalitet kan derfor være sikker at begivenheden bliver filmet korrekt og professionelt.

video til bryllup

Det er vigtigt at vi sammen bliver enige om hvad slags video i ønsker forhånd. Det giver os muligheden for at forberede os som videografer til, hvilken vinkel der skal tages ved arrangementet. En professionel videograf vil altid komme med forskellige originale ideer til optagelsen af jeres video. Optagelse af en video af en fest eller begivenhed er mere end bare et spørgsmål om at gå rundt med et kamera og prøve at fange sjove øjeblikke. Det siger sig selv at kreativitet, forståelse for vinkler, lys, rum og detaljer er vigtige egenskaber ved en professionel videograf. Det handler jo om at fange de unikke øjeblikke.

Book en Videograf

Book en Videograf til jeres event, en fødselsdagsfest eller firmafesten. I kan også booke os til jeres bryllupsfest eller den lokale festival! Planlægger i at booke en Videograf? Så ta kontakt til os. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive om behovet for en Videograf.

I er altid helt uforpligtende velkommen til at få et tilbud fra os, der inkluderer alle alle omkostningerne ved at hyre en professionel videograf gennem os.