Hvad er en god reklamefilm? Der er slet ingen tvivl om, at en god reklamefilm kan gøre en positiv forskel på dit salg og på dit firmas omdømme. Begge dele er vigtigt for at drive en god forretning. Derfor kan det bestemt godt betale sig for dig at hyre en professionel fotograf eller videograf til at skabe en sublim reklamefilm for dit firma.

Der ligger et grundigt forarbejde forud for selve optagelsen af sådan en film. Det er derfor vigtigt, at skabelsen af filmen lægges i professionelle hænder.

Hvad kendetegner den gode reklamefilm?

Den gode reklamefilm har to ben at stå på: 

  • Den gode historie
  • Det gode håndværk

Der bør lægges stor vægt på begge disse ben. Alt ved reklamefilmen skal spille, og de to ben skal naturligvis spille perfekt sammen.

I forhold til filmens historie så skal den være let at forstå, og budskabet skal være helt enkelt. Filmen skal kunne vække følelser og genkendelse hos seeren, og samtidig skal den have fokus på et bestemt produkt eller en ydelse, som der bliver gjort reklame for.

Desuden skal alt ved det håndværksmæssige være helt i top. Kvaliteten skal være høj, som kun den professionelle fotograf kan lave den.

En reklamefilm er vellykket, hvis den vækker nogle følelser hos seerne: Du bliver rørt af en god historieDu overraskes med humorDu glædes over en visuel fortælling, der vises i billeder.

En god reklamefilm er som en Maggi-terning

En reklamefilm er ganske kort. Derfor er der ikke ret lang tid til at vise den gode og letgenkendelige historie i. Filmen skal tydeligt vise de særlige egenskaber, som produktet har, og den skal skabe lyst til, at seeren anskaffer sig produktet.

Samtidig skal filmen være sublimt lavet på alle måder. Det gør reklamefilmen til en Maggi-terning af alt det bedste. Det skaber store håndværksmæssige udfordringer for fotografen.

Kontakt en dygtig videofotograf, når du skal bruge den bedste reklamefilm. Forklar, hvad du ønsker af reklamefilmen, og sammen udvikler I den gode idé. Så er processen allerede godt i gang.